ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου

«Οι προοδευτικοί πολίτες να στηρίξουν μια βιώσιμη διέξοδο για τη χώρα»

Την στήριξη κάθε προοδευτικής και βιώσιμης πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο η χώρα ζήτησε από τους πολίτες ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα μαζί με την Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωσή του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς:

«Οι προοδευτικοί πολίτες την Κυριακή, έχουν μόνο μια επιλογή, να στηρίξουν με την ψήφο τους μια προοδευτική και σε κάθε περίπτωση βιώσιμη διέξοδο για τη χώρα και τους Έλληνες. Μια διέξοδο ελπίδας και προοπτικής, σε κάθε δήμο, σε κάθε περιφέρεια.

Καμία επιλογή που οδηγεί σε μια συντηρητική οδό και στην οπισθοδρόμηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Όχι μόνο γιατί εμείς οι προοδευτικοί πολίτες έχουμε απέναντί μας τη συντήρηση, στους δήμους, τις περιφέρειες, τη Βουλή, την Ευρωβουλή, αλλά και γιατί η συντήρηση, όσα προσωπεία και αν αλλάξει, έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τη νομή, όχι για την αλλαγή της εξουσίας.

Κριτήριό μας, ο σεβασμός στον ρόλο της Αυτοδιοίκησης, στη συμμετοχή των πολιτών και τη διαβούλευση των φορέων, στη χρηστή διοίκηση, στο έργο που έχει γίνει και στο σχέδιο για το μέλλον, αλλά και στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας η κλιματική κρίση και οι αλλαγές από την τεχνολογία είναι ήδη εδώ.

Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να δώσει το δικό της στίγμα και να αφήσει το δικό της αποτύπωμα.

Και εδώ, στη Δυτική Ελλάδα, υπάρχει έργο που έχει γίνει, έργο που πρέπει να συνεχιστεί και έχει υπογραφή.

Είναι του Απόστολου Κατσιφάρα και του Συνδυασμού του.

Οι συμπολίτες μας, που στη Δυτική Ελλάδα, είναι ιστορικά η εμπροσθοφυλακή της Δημοκρατίας και της προόδου, γνωρίζουν και θα κρατήσουν το δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής ανοιχτό.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.