ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: «Στις 26 Μαΐου σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές»

«Αυτή είναι η γειτονιά μου. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ ζω. Δεν είμαι περαστικός από αυτή την πόλη. Περπατάω στους δρόμους της, μιλάω με τους ανθρώπους της. Μαζί τους θα παλέψω για μια Αθήνα χωρίς γειτονιές δεύτερης κατηγορίας», αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, σε προεκλογικό σποτ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Με εικόνες από διάφορα σημεία και γωνιές της Αθήνας στα έξι σποτ που κυκλοφόρησε η «Ανοιχτή Πόλη»  αναδεικνύουν βασικά ζητήματα καθημερινότητας της πόλης. Από το ζήτημα της ασφάλειας που αποτελεί δικαίωμα για όλους, την εμπορική δραστηριότητα, την κατοικία, την καθαριότητα, το πράσινο, μέχρι τον πολιτισμό.

Ο κ. Ηλιόπουλος στο πέμπτο σποτ εμφανίζεται μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Ανοιχτής Πόλης να καλεί τους ανθρώπους της Αθήνας στις 26 Μαΐου να σπάσουν την παράδοση. «Είμαι εδώ για μια Αθήνα από την αρχή. Είμαστε πολλοί και πολλές. Είμαστε εδώ για να ζωντανέψουμε τις γειτονιές. Στις 26 Μαΐου σπάμε την παράδοση, σπάμε την εγκατάλειψη, στις 26 Μαΐου η Αθήνα επιλέγει Ανοιχτή Πόλη!»

Μπορείτε να δείτε εδώ τα βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.