ΕΛΛΑΔΑ

«Αθηνά, Αθήνα είσαι εσύ»

Υποψήφια με τον Γερουλάνο η κόρη του Γιώργου Καστρινάκη

«Αθηνά, Αθήνα είσαι εσύ». Έτσι προλόγισε την Αθηνά Καστρινάκη ο Παύλος Γερουλάνος κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο πετυχημένο λογοπαίγνιο.

Πέραν αυτού, όμως, η υποψηφιότητα της Αθηνάς Καστρινάκη έχει και ουσία. Κόρη του αείμνηστου Γιώργου Καστρινάκη (δημοσιογράφου, μαχητή της ζωής και αγωνιστή για τα δικαιώματα των συνασθενών και συμπολιτών του μέσα από τη δράση του στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών και την Τοπική Αυτοδιοίκηση), η Αθηνά εργάζεται ως δημοσιογράφος και παράλληλα ασχολείται με το κλασικό τραγούδι. Ως σολίστ, μάλιστα, συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή από το 2011 και έχει συμπράξει με σημαντικές ορχήστρες.

Ήδη, μέσα από τις δράσεις της προεκλογικής εκστρατείας, έχει διαφανεί ότι πρόκειται για μία ήρεμη δύναμη, ένα πρόσωπο με ήθος, που άξια συνεχίζει το «βαρύ» όνομα του πατέρα της.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια στην οποία ο αγώνας για τη ζωή και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο πήγαιναν χέρι-χέρι», σημειώνει η Αθηνά στο εκλογικό της μήνυμα και τονίζει ότι τα προβλήματα της πρωτεύουσας της χώρας πρέπει να λυθούν με ομαδικό πνεύμα.

«Έχω μάθει να κάνω τα πάντα για να βελτιωθεί το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζω και εργάζομαι και πιστεύω ότι τις πιο επιτυχημένες ιστορίες τις γράφουν οι ομάδες», τονίζει, «γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι οι Αθηναίοι μαζί. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της. Όλοι εμείς που δίνουμε ζωή στην Αθήνα. Γιατί η Αθήνα, είμαστε εμείς».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.