ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: «Δείχνει ότι έχει αποκοπεί από την κοινωνία η κυβέρνηση»

Την εκτίμηση πως η εικόνα του κ. Τσίπρα στο κότερο έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Open, ο τομεάρχης της ΝΔ είπε πως η πολιτική γίνεται και με συμβολισμούς, προσθέτοντας πως «ένας πρωθυπουργός που, από τότε που ήταν αρχηγός ενός κόμματος διαμαρτυρίας του 3%, είχε κάνει σημαία του τον ταξικό πόλεμο απέναντι στους έχοντες και την ταξική στήριξη στους πολλούς, το να παρουσιάζεται με αυτή την ευκολία, ενώ έχουν πεθάνει 102 συνάνθρωποί μας στο Μάτι, να κάνει τέτοιες διακοπές εν κρυπτώ και υπό το φόβο νέων αποκαλύψεων ουσιαστικά να αθωώνει και όσους υπουργούς του έχουν κάνει ενδεχομένως το ανάλογο, δημιουργεί αλγεινή εντύπωση στον κόσμο».

Όπως είπε, «δίνεται μια εικόνα με κάτι κουρασμένα παλικάρια που καβάλησαν στο άρμα του λαϊκισμού και της παροχολογίας, φλόμωσαν στο ψέμα τον ελληνικό λαό και τώρα κάνουν αυτά που κατέκριναν και ακολουθούν τον τρόπο ζωής που στιγμάτιζαν. Για μένα δεν είναι μεμπτός ο τρόπος που επιλέγει κάποιος να κάνει διακοπές. Ένας πρωθυπουργός, όμως, όταν υπάρχει μια τέτοια συγκλονιστική τραγωδία και ο λαός του πενθεί, δεν μπορεί να κάνει τέτοιες διακοπές. Δείχνει ότι έχει αποκοπεί από την κοινωνία. Δεν μπορεί να τις δικαιολογεί με το ότι είναι σύμβουλός του η κα Παναγοπούλου και να μπαίνει στο αεροπλάνο της γραμμής, αφού επί τέσσερα χρόνια έκανε ταξί Πατήσια-Κολιάτσου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα πουλούσε. Δείχνει ότι του αρέσει η "μεγάλη ζωή" και η εξουσία και αποκόπτεται έτσι από μεγάλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.