ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν μπορεί να υπάρξει χαλαρή ψήφος»

Κικίλιας: Μετά από 4,5 χρόνια ο λαός θα απαντήσει στον Τσίπρα

Να στείλουν μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν τον θέλει άλλο ο ελληνικός λαός, κάλεσε τους πολίτες ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως «μετά από 4,5 χρόνια ο ελληνικός λαός αγωνιά και περιμένει να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, ο οποίος τον κορόιδεψε, διέλυσε τη μεσαία τάξη, έκλεισε τις τράπεζες, υπερφορολόγησε τους πάντες και στοχοποίησε κοινωνικές ομάδες κυβερνώντας ταξικά».

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Κικίλιας είπε πως την Κυριακή έρχεται η ώρα που ο Έλληνας μπορεί να εκφραστεί. «Στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει χαλαρή ψήφος. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι δεν τον θέλει άλλο ο ελληνικός λαός. Οι τέσσερις κάλπες του 2019, θα δώσουν τέσσερις νίκες στη Νέα Δημοκρατία», είπε.

Αναφερόμενος στα θέματα της ασφάλειας, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως τους τελευταίους μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού έχουμε είκοσι δολοφονίες με συμβόλαια θανάτου, καθώς «διαπλέκονται τρομοκράτες, βαρείς ποινικοί και γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τους νονούς της νύχτας», επισημαίνοντας πως στην Αθήνα επικρατεί η ανομία». Όπως είπε, όποιος θέλει μπουκάρει στο σπίτι όποιου θέλει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγε ότι «αν μπουκάρουν στο σπίτι σας, κάντε ότι κοιμάστε». «Η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί, στις γειτονιές της Αθήνας επικρατεί η ανασφάλεια και η αναρχία, στα πανεπιστήμια χτίζουν γραφεία καθηγητών, προπηλακίζονται φοιτητές. Στέλνουμε τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια για να σπουδάσουν, όχι για να υφίστανται bullying και να κινδυνεύει η ζωή τους», τόνισε, χαρακτηρίζοντας τον Ρουβίκωνα ως το αποκορύφωμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, «οι Ρουβίκωνες με την πολιτική ανοχή από τον πρόεδρο της Βουλής έως τους υπουργούς της κυβέρνησης και τον εκάστοτε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έχουν μπει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο υπουργείο Εξωτερικών, δύο φορές στο προαύλιο της Βουλής και την έβαψαν κόκκινη, στην αμερικανική πρεσβεία, στη γαλλική πρεσβεία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.