ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έδωσε νέο... ρεσιτάλ

Κούγιας εναντίον ΟΦΗ

O ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με μακροσκελή δήλωσή του, άφησε αιχμές για τον ΟΦΗ με το χαρακτηρισμό Μπαρτσελόνα, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Τζανλούκα Φέστα, τον οποίον κάλεσε να τιμήσει την υπογραφή του και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, που παρά την εμφανή εξάντληση τους από τα 3 πολύ δύσκολα παιχνίδια στο τέλος της σεζόν, αλλά και σε όλα τα πολύ δύσκολα παιχνίδια μετά την άδικη ήττα μας από τον Ατρόμητο στη Λάρισα στις καθυστερήσεις, όπου κάθε Κυριακή δίναμε αγώνα ζωής και θανάτου, όπως απεδείχθη σήμερα.

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που για διαφόρους λόγους (κάρτες, τραυματισμοί) δεν είχαν τη δυνατότητα να είναι παρόντα σήμερα, για να καταφέρουμε να κοιτάξουμε στα μάτια την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με τις 10 συνεχείς νίκες.

Καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και τον Παναθηναικό με 10 παίκτες στην Αθήνα και οι οπαδοί μας να είναι βέβαιοι ότι με τις ποιοτικές προσθήκες που θα γίνουν στην επόμενη σεζόν θα μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και να τους νικήσουμε όλους.

Στην αρχή της σεζόν οι δημοσιογράφοι των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης αλλά και οι στοιχηματικές εταιρείες και το βρώμικο παρασκήνιο μας είχαν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας και ο κόσμος μας που στήριξαν την ομάδα σε όλες τις δύσκολες στιγμές, μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε βρώμικες διαιτησίες α λα Ξάνθη, να αντιμετωπίσουμε τις 100 και πλέον κίτρινες κάρτες, τις περισσότερες κόκκινες της κατηγορίας, ανύπαρκτα πέναλτι αλλά και το γεγονός ότι δεν είχαμε έστω και μια ευνοική διαιτησία σε όλη τη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Αντωνίου και Προβίδα που έκαναν την προετοιμασία, τον κ. Ανδρέα Λαυδαριά που συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον κ. Φέστα, τον γυμναστή μας κ. Μπάμπη Παναγούλη για την εξαιρετική δουλειά του, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιώργο Φουσέκη που βελτίωσε όλους τους τερματοφύλακες, το ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μπασδέκη, τους φυσικοθεραπευτές μας κ.κ. Γιώργο Ζαχαρή και Γιώργο Μέκρα και τους δύο ήρωες φροντιστές μας κ.κ. Κώστα Τσαρέα και Βασίλη Αγγελάκη.

Απ' όλη αυτή τη χρονιά εκτός από τις μεγάλες νίκες στα παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε και την εξαιρετική εικόνα της ομάδος στον δεύτερο γύρο μετά το παιχνίδι στη Λαμία, όταν μπήκαν και οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου, πιο πολύ απ' όλα με ευχαρίστησε το οικογενειακό κλίμα που έφτιαξαν στα αποδυτήρια οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδος Έλληνες και ξένοι με επικεφαλής τους αρχηγούς μας Μόρα, Καρανίκα, Φατιόν και Ζίζιτς.

Το μέλλον μας ανήκει.

Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής μας κ. Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε ότι θα συζητήσει μαζί μου για τον αν θα παραμείνει την επόμενη σεζόν ως προπονητής της ομάδος.

Τον κ. Φέστα τον στήριξα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του και ειδικά μετά την παραίτηση που υπέβαλε μετά την παρά λίγο τραγική για την ομάδα μας ήττα στην Λαμία, λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθούσε και του τόνισα ότι δεν πρέπει να φοβάται τον τυχόν υποβιβασμό της ομάδος μας στα χέρια του και ότι θα πρέπει να εμπιστευτεί άμεσα τους Μπράλιτς, Ζιφκοβιτς, Σεσέροβιτς και Σικάφκα και ότι τον εμπιστεύομαι, του παραδίδω τα κλειδιά της ομάδος εν λευκώ και ότι σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να φύγει από την ΑΕΛ ως αποτυχημένος.

Η συζήτηση έγινε στα αποδυτήρια της Λαμίας μπροστά στον Ανδρέα Λαυδαριά κι ευτύχως για εκείνον και για εμάς δεν επέμεινε στην παραίτηση του και φτάσαμε στο σημερινό ευτυχές σημείο να γινόμαστε σιγά σιγά αναπόσπαστο μέλος της Super League, ακόμα και με λιγότερες ομάδες και να υπερτερούμε ομάδων σαν τον Αστέρα Τρίπολης, σαν την Ξάνθη, τον Μπαρτσελόνα - ΟΦΗ (ο κ. Σπανός έχασε το στοίχημα που βάλαμε μαζί, όταν είχα προβλέψει αυτά που έγιναν εκ των προτέρων, αλλά δεν πειράζει), την ομάδα που ανέστησα και έχτισα τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον άχαστο τα τελευταία χρόνια Λεβαδειακό και μία από τις πιο υγιείς ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΛ βεβαίως πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη και όχι να επιχαίρει για τη σωτηρία της, αλλά αυτό θα γίνει βήμα βήμα για να διαρκέσει και όχι τη μία χρονιά να κερδίζει το Κύπελλο Ελλάδος σαν σήμερα και σε 2 χρόνια να διαλύεται με χρέη 19 εκατομμυρίων ευρώ σε ποδοσφαιριστές και το Δημόσιο και να φτάνει στο σημείο πανηγυρίζουν κάποιοι γιατί κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών στον τελικό της Λιβαδειάς με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Τελειώνοντας στον κ. Φέστα θέλω να του υπενθυμίσω ότι οι άντρες είτε είναι Έλληνες είτε Ιταλοί και ειδικά τους έχουν συμπεριφερθεί όπως εγώ έχω συμπεριφερθεί σε αυτόν, τιμούν την υπογραφή τους και ο κ. Φέστα που είναι άντρας με Α κεφαλαίο έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα 2 χρόνια και θα πρέπει να το σεβαστεί και να μην αφήσει στη μέση αυτήν την υπέροχη προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να εκμεταλλευτεί αυτήν την πρόσκαιρη επιτυχία με την ΑΕΛ, θα πρέπει να σεβαστεί τον κόσμο μας που τον αγάπησε και να πετύχουμε μαζί τις διακρίσεις για τις οποίες είναι προορισμένη η ΑΕΛ μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.