ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Διαφωνώ με τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη»

Κουρουμπλής: «Να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν τα λάθη της ήττας»

Την έντονη κριτική του για ορισμένα κυβερνητικά στελέχη και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις πρόσφατες ευρωεκλογές, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο AtticaTV.

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για καθαρή νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, «που κανείς δεν περίμενε εντός ΣΥΡΙΖΑ», όπως χαρακτηριστικά παραδέχθηκε, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για λάθη που έγιναν και ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει. Προειδοποίηση πάντως ότι μετά τις εθνικές εκλογές θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα.

«Χρειάζεται να γίνει γενναία αυτοκριτική, να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν τα λάθη, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μέχρι τις εθνικές εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής και παράλληλα διαφώνησε ευθέως με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επέρριψαν ευθύνες στους ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα της κάλπης.

«Ο λαός δεν έχασε το μυαλό του επειδή δεν μας ψήφισε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «ο λαός κάθε φορά κάνει τις αξιολογήσεις του και οφείλει κανείς να λάβει σοβαρά υπόψιν τα μηνύματα, αν θέλει να είναι κοντά στην πραγματικότητα».

Ο κ. Κουρουμπλής ήχησε «καμπανάκι», λέγοντας ότι θα δημιουργηθεί θέμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από τα ποσοστά που έλαβε στις ευρωεκλογές. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και διαφώνησε ανοικτά με τις επιχειρούμενες αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.