ΕΛΛΑΔΑ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό του "ΟΠΑ" στα κορυφαία της Ευρώπης!

Πρώτη επιλογή μεταπτυχιακού από τα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων στο "general management" αποτελεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση υπηρεσιών (MSM) της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τα στατιστικά του προγράμματος.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί ένα από τα 15 καλύτερα μεταπτυχιακά της Δ. Ευρώπης τα 4 τελευταία συνεχόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή Οργανισμό αξιολόγησης Eduniversal, ο οποίος κατατάσσει ετησίως ανά επιστημονικό πεδίο τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών 1.000 πανεπιστημίων από 154 χώρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ποσοστό περίπου 90% των αποφοίτων του προγράμματος απορροφάται σε θέσεις στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών αμέσως μετά την αποφοίτησή του, γεγονός που καθιστά το μεταπτυχιακό περιζήτητο.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποτελούν οι δύο εξειδικεύσεις που προσφέρει σε υπερσύγχρονα γνωστικά αντικείμενα: Διοίκηση Εμπειρίας Πελάτη (customer experience management) (1 από τα 4 μεταπτυχιακά σε όλη την Ευρώπη) και η διοικητική συμβουλευτική (το μοναδικό μεταπτυχιακό στην Ελλάδα) καθώς και ο διεθνής προσανατολισμός του προγράμματος που θεσμοθέτησε εδώ και έντεκα έτη τα εκπαιδευτικά ταξίδια (Study Tours) σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιχειρηματικές σχολές (business schools) του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία σε διαφορετικά επιχειρηματικά, εργασιακά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα αλλά και να παρακολουθούν από κοντά νέες επιστημονικές τάσεις και εξελίξεις.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τη 17η σειρά του προγράμματος λήγει στις 19 Ιουνίου και για τα δύο τμήματα (πλήρους και μερικής φοίτησης). Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://e-graduate.applications.aueb.gr/ .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.