ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Αμαρουσίου

Ο Καραμέρος καταγγέλλει τον Αμπατζόγλου για "υπόγειες" πρακτικές

Από τη Δευτέρα το πρωί «να υπακούουν στις εντολές του» κάλεσε τους προϊσταμένους των διευθύνσεων των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αγνοώντας ακόμη και τον απερχόμενο δήμαρχο, η θητεία του οποίου λήγει στις 31 Αυγούστου, όπως καταγγέλλει ο συνυποψήφιός του, Γιώργος Καραμέρος, με τον συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου ότι ο κ. Αμπατζόγλου, με τις πλάτες της απερχόμενης διοίκησης, της οποίας τα μέλη αποτελούν και τον πυρήνα των εκλεγμένων του συνδυασμού του, προέβη σε μία κίνηση ενδεικτική της αλαζονείας και της έπαρσής του».

Όπως σημειώνει ο κ. Καραμέρος, ο κ. Αμπατζόγλου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση μετά τις απειλές και τις κουκούλες των υποστηρικτών του, (την περασμένη Τετάρτη). «Φαίνεται πως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή 2 Ιουνίου» επισημαίνει, καλώντας «τους συνδημότες να δώσουν απάντηση στην αλαζονεία, την υπεροψία και τις απειλές».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.