ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πρώτη γραμμή Γιώργος, Βενιζέλος και ...ΠΑΣΟΚ

«Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα», το μήνυμα του ΚινΑλ

Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της κάλπης την επόμενη Κυριακή εμφανίζονται στο Κίνημα Αλλαγής, που παρά τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά, μιλούν για την «έκπληξη των εκλογών», ποντάροντας κυρίως στα μηνύματα που λαμβάνουν από τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά ανά την Ελλάδα.

Ήδη, το βάρος πέφτει στην αποψινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, που θα μεταδοθεί και διακαναλικά, μετά την απόφαση της Χαριλάου Τρικούπη να μην παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου η Φώφη Γεννηματά, αλλά και στα μηνύματα που θα στείλει ανάλογα με τον κόσμο που θα συγκεντρώσει το κόμμα στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ερχόμενης Τετάρτης στην πλατεία Κοτζιά.

Την ίδια ώρα, μετά την κοινή εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην Αχαΐα, στην μάχη ρίχνεται και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που θα μιλήσει τη Δευτέρα σε κομματική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι. Το ίδιο συμβαίνει με το ΠΑΣΟΚ του οποίου και προγραμματίζεται να συνεδριάσει η ΚΟΕΣ τη Δευτέρα, υπό τον Βασίλη Κεγκέρογλου, ακριβώς για να υποδηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα.

Συνεχίζοντας στην ρητορική του τελευταίου διαστήματος, τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής δεν σταματούν να επιτίθενται με σφοδρότητα τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, όσο στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τις δύο όψεις της συντήρησης, αποδίδοντας στον μεν πρώτο ότι εκπροσωπεί την ‘νέα’ και στον μεν δεύτερο την ‘παλιά’ Δεξιά στην χώρα.

Οι ίδιοι πάλι, εμφανίζονται ως το μόνο προοδευτικό κόμμα, με συγκεκριμένες εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματα του κόσμου, οι οποίες συμπυκνώνονται στο πρόγραμμά τους υπό την κωδική ονομασία «Σχέδιο Ελλάδα».

Ακόμα και το προεκλογικό τους τηλεοπτικό σποτ, που δεν αποκλείεται να έχει και ...συνέχεια την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, καταδεικνύει με χιούμορ την ανάγκη να μην πάει «άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα», απορρίπτοντας αφενός τον ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου τη ΝΔ. Για το εν λόγω τηλεοπτικό σποτ δε, τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι απολύτως θετικά, για αυτό και κλιμακώνουν την επιχειρηματολογία τους, αποδομώντας πλήρως τις πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όσα πρεσβεύει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.