ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο του προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα το ΚινΑλ

Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα

Το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ ενόψει ευρωεκλογών έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής. Ο συνθηματικός τίτλος του «όχι άλλο Δεξιά στο τιμόνι» μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού σε αυτή την φράση συμπυκνώνεται η προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής να εμφανιστεί ως η μόνη προοδευτική δύναμη της χώρας, κόντρα στην συντήρηση, που θεωρεί ότι εκπροσωπούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δεδομένων των πολιτικών που άσκησε η κυβέρνηση Τσίπρα και των απόψεων που πρεσβεύει αντίστοιχα το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, σκληρή επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυε από τη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για τις δύο όψεις της συντήρησης. «Το μήνυμα αλλαγής που στέλνουμε στους πολίτες αφορά και τις δύο όψεις της συντήρησης. Αφορά και τον κ.Τσίπρα και τον κ.Μητσοτάκη. Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας πως δεν έχει κανένα νόημα για τους πολίτες να αλλάξουμε τη ‘νεοδεξιά’ πολιτική Τσίπρα με την γνωστή ‘παλαιά δεξιά’ του κ.Μητσοτάκη, ή αλλιώς «να φορέσουμε δηλαδή το ίδιο κοστούμι, τα ‘μέσα-έξω’», όπως τόνισε χαρακτηριστικά στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις.

Αναφερόμενη αντίθετα το κόμμα της, το περιέγραψε ως εκείνο που νοιάζεται πραγματικά για το σήμερα, το αύριο και το μέλλον του ελληνικού λαού, ενώ έχει προοδευτικές απαντήσεις στα πραγματικά του προβλήματα. Αναφερόμενη ειδικά στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής, το ‘Σχέδιο Ελλάδα’, έκανε λόγο για πολιτικές και μέτρα που οδηγούν στην έξοδο από την κρίση και αποκαθιστούν την Κοινωνική Δικαιοσύνη και διασφαλίζουν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια για τον κάθε πολίτη, για να καταλήξει ότι «αυτή η πολιτική αφορά τον λαό, αυτή που διαχρονικά υπηρετήσαμε και κάναμε πράξη με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τόνισε την ανάγκη για εθνική συνεννόηση, υπογραμμίζοντας πως η λύση για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας χρειάζεται συναίνεση και συνεννόηση. «Χρειαζόμαστε μια εθνική ομάδα στο γήπεδο», είπε, τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι αυτό που κρατά σταθερά το νήμα της Εθνικής Συνεννόησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.