ΕΛΛΑΔΑ

Γνωριμία με το street art της Αθήνας

Όταν οι τοίχοι γράφουν τη δική τους ιστορία

Ξενάγηση στους... διαρκώς μεταβαλλόμενους τοίχους στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει η ομάδα εθελοντών της Urban Layers City και της Alternative Tours of Athens την προσεχή Κυριακή 19 Μαΐου.

Το ραντεβού θα δοθεί στο μετρό Κεραμεικού στο Γκάζι, ο περίπατος θα διαρκέσει δυο ώρες και θα περιλαμβάνει μια πρώτη γνωριμία με τη δημόσια τέχνη, τα γκράφιτι και την street art.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιδρύτρια και υπεύθυνη του πρότζεκτ των Urban Layers και συντηρήτρια αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, Πολύνα Ξηραδάκη «ξεκινάμε στις 2.30 το μεσημέρι από το μετρό Κεραμεικός στο Γκάζι, θα κάνουμε μια βόλτα στα έργα δρόμου που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ στις 4 το μεσημέρι θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην συνέχεια θα "χαρτογραφήσουμε" τα γκράφιτι στη γειτονιά του Ψυρρή μέχρι τις 5 το απόγευμα και θα κλείσουμε μ' ένα πάρτι στον δρόμο με μουσική και χορό», ενώ τέλος στον χώρο της Exit Gallery θα μπορούν οι συμμετέχοντες στην βόλτα να καταθέσουν τις εντυπώσεις τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.