ΚΟΣΜΟΣ

Τον είχε συγχωρέσει στο παρελθόν για απιστία

Παράτησε τον άνδρα της όταν έμαθε ότι είχε ερωτικές επαφές με τη μητέρα της!

Μπροστά σε μία αποκάλυψη που της άλλαξε τη ζωή βρέθηκε μία γυναίκα από την Αυστραλία, καθώς έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε ερωτικές επαφές με την μητέρα της!

Η γυναίκα μίλησε για την εμπειρία της σε ραδιοφωνική εκπομπή, τονίζοντας ότι στο παρελθόν τον είχε συγχωρέσει για απιστία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα δεδομένα που προέκυψαν.

Ολα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να έχει περίεργη συμπεριφορά, με το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώνεται από την μητέρα της.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε οι δύο γυναίκες, η μητέρα της παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές επαφές με τον σύζυγό της, ρίχνοντας την ευθύνη στον γαμπρό της.

Η σοκαρισμένη γυναίκα μίλησε με τον άνδρα της, ο οποίος έριξε την ευθύνη στην πεθερά του, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι όλη η οικογένεια της ήξερε τι γίνεται, αλλά κανένας δεν ήθελε να το πει!

Ετσι, η απατημένη σύζυγος παράτησε τον άνδρα της, με τον οποίο έχουν μία κόρη ηλικίας έξι ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη σχέση που έχει με την μητέρα της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.