Neo

Ποιος... «καραμανλικός» έχει πλέον μείνει στη ΝΔ;

Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να έχει παραμείνει στη ΝΔ και, μάλιστα, να δηλώνει -μέσω διαρροών και κύκλων- ότι στηρίζει το κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο στην περίφημη «καραμανλική» πτέρυγα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χθες, λοιπόν, πολλοί «γαλάζιοι» διερωτώντο ποιοι... «καραμανλικοί» έχουν απομείνει στη ΝΔ, καθώς ο ένας μετά τον άλλο δείχνουν την πολιτική τους συμπάθεια προς τον ΣΥΡΙΖΑ και κόβουν τις γέφυρες με την κεντροδεξιά παράταξη.

Μετά την Κατερίνα Παπακώστα και τον Βαγγέλη Αντώναρο, αλλά και έπειτα από τις διαγραφές του Κωνσταντίνου Μίχαλου και της Κατερίνας Παπακώστα, χθες ήταν η σειρά του Άρη Σπηλιωτόπουλου να σοκάρει πολλούς στη ΝΔ, τονίζοντας ότι «τον αφορά το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ» για ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι ο πρώην υπουργός, που υπήρξε εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή και εκπρόσωπος της ΝΔ στα πέτρινα χρόνια της αντιπολίτευσης, είπε όσα είπε χωρίς να έχει υπάρξει κάποια κίνηση προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, οι πληροφορίες του Neo επιμένουν ότι ο Σπηλιωτόπουλος θεωρεί πως αδικήθηκε πολύ από τη ΝΔ για δύο λόγους: πρώτον, επειδή το κόμμα «ανέχτηκε» στις δημοτικές εκλογές του 2014 την αντάρτικη υποψηφιότητα Κακλαμάνη για τον δήμο της Αθήνας, που τού κόστισε την είσοδό του στον δεύτερο γύρο. Και, δεύτερον, επειδή ενώ ο ίδιος είχε παραιτηθεί από βουλευτής και είχε θυσιαστεί για το κόμμα του, ουδέποτε η ηγεσία δεν τού το αναγνώρισε, εντάσσοντάς τον ξανά στους κόλπους της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.