Neo

Πολιτικά θέματα ο Πολάκης και το κότερο...

Μπορεί να είναι πολιτικά θέματα, αλλά βγήκαν στην επιφάνεια με λάθος τρόπο. Αυτό υποστήριξε λίγο – πολύ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης, τόσο για το θέμα του tweet του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, όσο και για τις διακοπές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε πολυτελές κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου.

Αντίθετα, «δεν είναι πολιτικό θέμα τι έκανε ο πατέρας του καθενός στο παρελθόν και να συνδέεται με τον γιο», είπε ο ίδιος στο Πρώτο Πρόγραμμα, αποδοκιμάζοντας την αντιπαράθεση με εμπλοκή του πατέρα του πρωθυπουργού και το κατά πόσον έκανε δουλειές την περίοδο της Χούντας.

Ερωτηθείς, τέλος, για το τι θα κάνει το κόμμα του αν είναι τρίτο κόμμα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών, για να δουν την εντολή που θα πάρουν από το εκλογικό Σώμα και να αποφασίσουν τι θα κάνουν στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, εκτίμησε ότι «πρέπει να διερευνήσει το πολιτικό σύστημα κάθε δυνατή λύση για να βγάλει την χώρα από την κρίση»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.