ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μπίστη στους αναποφάσιστους

«Ψηφίστε προοδευτικά»

«Και αποφασίστε δυο πράγματα. Πρώτον να πάτε να ψηφίσετε για να μην αφήσετε άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Και δεύτερον να ψηφίσετε προοδευτικά. Και στην συγκεκριμένη στιγμή προοδευτική ψήφος είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία», γράφει στην τακτική του στήλη στο «Έθνος» ο Νίκος Μπίστης.

«Ούτε στην ΝΔ , ούτε στο ΚΙΝΑΛ», προσθέτει εξηγώντας το «γιατί»: «Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των 64 φίλων που πάσχισαν "εμμέσως πλην σαφώς" να φιλοτεχνήσουν προοδευτικό πρόσωπο στην ΝΔ, η πεισματάρα προοδευτικότητα τους διαψεύδει. Όταν ανέλαβε το τιμόνι της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολύς κόσμος, πράγματι, τηρούσε στάση θετικής αναμονής απέναντι του. Ήθελε να δει τι σημαίνει ο φιλελευθερισμός του στα κοινωνικοοικονομικά ζητήματα ενώ θεωρούσε δεδομένο ότι ο πολιτικός φιλελευθερισμός του (δικαιώματα, εξωτερική πολιτική, σχέσεις κράτους-εκκλησίας) θα προσέδιδε φρεσκάδα σε μια πολιτικά ρυτιδιασμένη ΝΔ. Και ο πολιτικός φιλελευθερισμός του σταδιακά χλώμιασε, για να πνιγεί οριστικά στις Πρέσπες. Η εκλογική τακτική δε στην μάχη των Ευρωεκλογών του κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν περιλαμβάνει μια λέξη για την Ευρώπη αλλά αναλώνεται σε προσωπικές επιθέσεις στον Τσίπρα με αντίστροφα αποτελέσματα απο τα επιδιωκόμενα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΜ 8:34 21/05/2019

    Δούλεψα 36 χρόνια σε Τράπεζες (ειδικό Ταμείο – διπλές εισφορές που αν τις είχα σε λογαριασμό θα ήταν πανω από 1.000.000€ ), με τον νόμο Κατρούγκαλου ( Τσιπρας – Καμμένος) θα επερνα σύνταξη το 2016 περιμένω να πάρω το 2021 αφου μου φατε τα λεφτά μου εσεις Τα λαμόγια και οι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!!! και ταισετε τους τεμπέληδες για να σας ψηφίσουν – κρίμα ξεφτιλίσατε την Αριστερά !!!!!!

  2. SPARTA. 19:45 20/05/2019

    Ναι θα ψηφίσω προοδευτικά δηλαδή φασιστικά για να μεγαλώνει η κοιλάρα σου και ο πισινός σου μπουχέσα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.