Neo

Ρένα, η σαρωτική

Μπορεί όταν ξεκίνησε η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών πολλοί να είχαν σπεύσει να «ξεγράψουν» την Ρένα Δούρου, ωστόσο η περιφερειάρχης Αττικής ξέρει να δίνει εκλογικές μάχες.

Ο Neo πληροφορείται ότι όσο ξεδιπλώνει την προεκλογική της εκστρατεία, η Δούρου εμφανίζεται στις κυλιόμενες μετρήσεις να ανακτά το χαμένο έδαφος, με «όπλο» την ήρεμη επικοινωνιακή της παρουσία, αλλά και το έργο της που έχει αρχίσει (έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση 4 ετών...) να παρουσιάζει. Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι, σε αντίθεση με τους βασικούς ανθυποψηφίους της, ξέρει για... τι πράγμα μιλάει, έχει αρχίσει να φαίνεται σε κάθε δημόσια τοποθέτησή της.

Όσοι, για παράδειγμα είδαν το προχθεσινό ντιμπέιτ για την περιφέρεια Αττικής στον ΣΚΑΪ, διαπίστωσαν ότι η περιφερειάρχης ήταν απλώς... σαρωτική, φέρνοντας σε δύσκολη θέση όχι μόνο τον Γιώργο Πατούλη -που δεν έχει κάνει τον κόπο ούτε να ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας...- αλλά και τον ενημερωμένο, ως πρώην περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 16:32 05/05/2019

    Γειά σου Δούρου με τα τσιράκια σου. Βαστάζοι της τσάντας σου όλοι. Η επιτομή του εξευτελισμού.

  2. GEORGIA. 8:47 04/05/2019

    Ή ψευτοαριστερή λινάτσα η Δούρου με τους 145 νεκρούς, απλά περιμένει την εκλογική συντριβή της.Μην γράφετε ανακρίβειες για δήθεν σαρωτκή Δούρου.Σαρωτική συντριβή θα πάθει αυτό το τσόκαρο και της αξίζει.Κυβέρνησε την περιφέρεια Αττικής με φασισμό, εγωισμό, αλητεία και απανθρωπιά.Θα την στοιχειώνουν για πάντα οι δικοί της νεκροί.

  3. MARINA. 2:51 04/05/2019

    Σαν γυναίκα την φτύνω στα μουλτρα την πατσαβούρα Δούρου.Θυμάσαι που οπταν σπουδζαμε ξεσήκωνες τον φοιτητόκοσμο υπέρ του κλεφτοπασόκ; Το νέο ΠΑΣΟΚ έχετε φτίαξει στον ΣΥΡΙΖΑ με τον καραγκιόζη Αλέξη Τσίπρα.Περιμένουμε τις εκλογές για να σας γ@μήσουμε αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ.

  4. Ioanna 23:00 03/05/2019

    Θέλει κάκαλα να πεις στην χώρα μας το αυτονόητο. Στην χώρα των κοτζαμανηδων που απειλούν ανοιχτά, στην χώρα των εθνικών εργολάβων και των φασιστοειδών. Μπράβο στον αρθρογράφο. Ειπε οτι λίγο πολύ οι νοήμονες είδαμε. Και όσοι καταλαβαίνουμε καταλαβαίνουμε.

  5. SPARTA. 20:30 03/05/2019

    Για σαρωτική ήττα πάει η Δούρου.Αυτό το αδίστακτο κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ εάν είχε λίγο φιλότιμο δεν θα κατέβαινε σε εκλογές.Ούτε ένα δάκρυ από αυτό το απόβρασμα για τους εκατόν σαράντα δικούς της νεκρούς από την μεγάλη ανικανότητά της.Την τραμπούκα Ρένα πίπ@ Δούρου στις εκλογές θα την ξεσκίσουμε την συριζαία πατσαβούρα.

  6. harko 16:16 03/05/2019

    Δεν τα γράφει ο Νικόλας. Ο Φελέκης είναι σαϊνι. Τα γράφει ο γνωστός Κουρογλύφτης που τον έχουν να λέει και ειδήσεις στο κόντρα. Ο Νικόλας ως γνήσιος δημοκράτης Αιτωλοακαρνάνας δεν λογοκρίνει τίποτα. ΥΓ: Το μόνο που συνιστώ στον φίλο Νικόλα είναι να προσέχει τη Μ Παρασκευή βράδυ στην πλατεία του Αγρινίου που γυρνοφέρνει. Κυκλοφορούν πολλές αδέσποτες…σαϊτες.

  7. οκ 14:13 03/05/2019

    κ. Φελέκη υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας με αυτά που γράφετε….

    MAΥΡΟ ΣΤΗ ΔΟΥΡΟΥ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.