ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ε.Ο Κομοτηνής - Ξάνθης

Ροδόπη: Καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθησαν οδηγός και συνοδηγός οχήματος έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης έκαναν σήμα για στάση στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος με συνοδηγό 21χρονο. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε το όχημα, αλλά επιτάχυνε με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη από τους αστυνομικούς.

Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε κοντά στη γέφυρα του Νέστου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μετανάστες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 22χρονος οδηγός δεν είναι αντιμέτωπος μόνο με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μεταναστών, αλλά και της παράβασης του ΚΟΚ, καθώς δεν έχει άδεια οδήγησης.

Το αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό 150 ευρώ κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.