ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τι κάνει όταν τον εκνευρίζουν

Ρώσος ζει μαζί με τις τρεις γυναίκες του!

Ένας πολυγαμικός άντρας από τη Ρωσία που ζει με τρεις «συζύγους» αποκάλυψε πως όταν τον ενοχλούν, τις τιμωρεί με αποχή από το σεξ για ένα μήνα.

Ο 34χρονος Ιβάν Σούκοφ, από την πόλη Βλαντιμίρ της Ρωσίας, λέει ότι ονειρεύεται να αποκτήσει στο μέλλον περισσότερες συζύγους και τουλάχιστον 50 παιδιά.

Σύμφωνα με το Ρωσικό δίκαιο, ένας πολίτης μπορεί να έχει μόνο μία επίσημη σύζυγο. Οι άλλες δύο σύντροφοί του ζουν μαζί του με κοινή συμφωνία.

Πριν γίνει πολυγαμικός, ο Σούκοφ ζούσε με τη νόμιμη σύζυγό του, τη Ναταλία Σούκοβα, για 11 χρόνια. Ο 34χρονος είπε ότι αισθάνθηκε μια έντονη επιθυμία να είναι επικεφαλής μιας μεγάλης οικογένειας και ήθελε να έχει περισσότερες συζύγους και όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

"Αρχικά ήμουν αντίθετη στην ιδέα. Δεν μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια κατάσταση, αλλά μετά άλλαξα γνώμη επειδή ήθελε πραγματικά να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια," είπε η Ναταλία.

Ο Σούκοφ έχει μέχρι στιγμής εννέα παιδιά. Τα έξι τα έκανε με τη Ναταλία και τα τρία με την Αννα.

Η οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, αλλά ο Σούκοφ σκέφτεται να το πουλήσει για να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια. Ο Σούκοφ έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και κάθε βράδυ καλεί μια από τις συντρόφους του να περάσει τη νύχτα μαζί του.

"Μας προσκαλεί εκείνος μία – μία με τη σειρά," είπε η Ναταλία.

Σύμφωνα με τον Σούκοφ, όταν έχει πρόβλημα με κάποια από τις συντρόφους του, την τιμωρεί με αποχή από το σεξ.

''Αν μία από τις γυναίκες μου κάνει κάτι λάθος, δεν θα την προσκαλέσω στο κρεβάτι για ένα μήνα," είπε ο Σούκοφ.

Οι γνωστοί της ασυνήθιστης οικογένειας ανέφεραν ότι οι «σύζυγοι» ζουν αρμονικά μαζί.

Πρόσφατα, ο 34χρονος δέχτηκε μια γυναίκα με το όνομα Μαντίνα να εισέλθει στην οικογένειά του. Η Μαντίνα είναι Μουσουλμάνα, ενώ ο Σούκοφ είναι Ορθόδοξος.

Η Μαντίνα έπρεπε να πάει ενάντια στις επιθυμίες των γονέων και της θρησκείας της για να είναι μαζί του.

"Τον είδα στην τηλεόραση και τον ερωτεύτηκα. Αποφάσισα να είμαι μαζί του, ανεξάρτητα από το τι έλεγαν οι δικοί μου," είπε η Μαντίνα.

Ο Σούκοφ και οι σύντροφοί του έχουν όλοι τους δουλειά και λαμβάνουν ο καθένας το μισθό του. Σύμφωνα με τον 34χρονο, έχουν όλοι τους αρκετά χρήματα για να παρέχουν στους ίδιους και στα παιδιά τους ένα καλό βιοτικό επίπεδο.

Ο Σούκοφ λέει ότι είναι έτοιμος να δεχτεί περισσότερες συζύγους στην ολοένα αυξανόμενη οικογένειά του, αλλά έχει κάποιες απαιτήσεις.

"Μου αρέσουν ψηλές, λεπτές και στοργικές γυναίκες", έχει δηλώσει ο ίδιος.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.