ΚΟΣΜΟΣ

Σάρωσε τα πάντα

Ρουμανία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε στον αέρα λεωφορείο, 12 τραυματίες!

Τον τρόμο έσπειρε πριν από μερικές μέρες καταστροφικός ανεμοστρόβιλος στη νότια Ρουμανία, επί τέσσερις συνεχόμενες ώρες, όταν στο διάβα του προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές σε περιουσίες, διαλύοντας σπίτια, ξεριζώνοντας δέντρα και καταστρέφοντας αυτοκίνητα, με αποκορύφωμα τη στιγμή που... σήκωσε στον αέρα λεωφορείο με 40 επιβάτες και το προσγείωσε πολλά μέτρα μακριά!

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας, το φαινόμενο σχηματίστηκε σχεδόν 80 χλμ μακριά από το Βουκουρέστι, στην περιοχή Καλαράσι, και κατέστρεψε ολοσχερώς τουλάχιστον δέκα σπίτια που βρέθηκαν στο διάβα του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτός ήταν ο πρώτος ανεμοστρόβιλος που χτύπησε τη χώρα μετά από 17 χρόνια.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων εγκατέλειψαν τα οχήματά τους για να προστατευθούν από τον ανεμοστρόβιλο, ο οποίος ήταν "αποτέλεσμα" ψυχρού μετώπου από τη Βουλγαρία, το οποίο "συγκρούστηκε" με πολύ πιο ζεστό, υγρό αέρα στη νότια Ρουμανία, δήλωσαν μετεωρολόγοι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του φαινομένου δεν ήταν μόνο ότι σήκωσε στον αέρα ένα λεωφορείο με 40 επιβάτες, αλλά ότι το παρέσυρε αρκετά μέτρα μακριά!

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και ένα σοβαρά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.