Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τα άτομα που δραπέτευσαν από τις φυλακές Αυλώνα τη Δευτέρα το βράδυ.
Πρόκειται για έναν 21χρονο Σύρο, που είχε καταδικαστεί για διακίνηση μεταναστών, κι έναν 23χρονο Αλβανό, που καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ εμπλέκεται και στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της απόδρασης οι δύο άνδρες τραυμάτισαν στο πρόσωπο έναν αστυνομικό της εξωτερικής φρουράς.
Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα