ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την αντιπαράθεση στη Δικαιοσύνη

«ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ είχαν απορρίψει την πρόταση του ΚΚΕ για διακοπή των διορισμών»

Εκ νέου θέση πήρε το ΚΚΕ σχετικά με τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση για την ηγεσία της Δικαιοσύνης, αναφέροντας μέσω ανακοίνωσής του ότι τα τρία κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιδίδονται σε «παλαιοκομματικού χαρακτήρα διαμάχη» δείχνοντας «υποκριτικό ενδιαφέρον», παρότι πριν από λίγο καιρό είχαν απορρίψει την πρόταση του ΚΚΕ για διακοπή του διορισμού στην ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ:

«Το γεγονός ότι εδώ και μέρες παρακολουθούμε μια παλαιοκομματικού χαρακτήρα διαμάχη, μακριά απ' τα προβλήματα του λαού, για το ποιος στην ουσία θα ελέγχει την ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων, αποδεικνύει το υποκριτικό ενδιαφέρον τους για τη δήθεν ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Ήταν τα ίδια κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ, που πριν λίγο καιρό απέρριψαν την πρόταση του ΚΚΕ, για να αλλάξει το σύνταγμα και να σταματήσει ο διορισμός της ηγεσίας των ανωτάτων δικαστηρίων απ' την εκάστοτε κυβέρνηση. Μια θέση που ήταν πολύ κοντά σ' αυτό που πρότειναν, με συντριπτική πλειοψηφία, οι ίδιοι οι δικαστικοί».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.