ASTRO-MATRIX

Για να γλιτώσουν οι ίδιοι την απόρριψη!

Τα ζώδια που φεύγουν πάντα πρώτα από μία σχέση

«Όσο πολύ και να θέλω τον άλλον, αν μυριστώ ότι σκοπεύει να μου την κάνει και να χωρίσουμε, θα φροντίσω πρώτα να φύγω εγώ»! Μήπως την παραπάνω φράση την έχεις σκεφτεί ή και την έχεις πει αρκετές φορές; Πες το εγωισμό, πες το φόβο απόρριψης είναι βέβαιο ότι αρκετοί άνθρωποι προτιμούν να δραπετεύσουν πρώτοι από μία σχέση προκειμένου να μην ζήσουν το στάδιο της άρνησης και του τέλους που προκύπτει στα συναισθήματα και στις διαθέσεις του ανθρώπου που τους ενδιαφέρει. Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν θα αναφερθούμε στα ζώδια που το βάζουν στα πόδια, γιατί δεν μπορούν να δεχθούν και να ακούσουν από το ταίρι τους την λέξη «Τελειώσαμε»! Θα σας δώσουμε την λίστα ζωδίων, φυσικά με σειρά προτεραιότητας...

Λέων ο Περήφανος...
Ένα Λιοντάρι είναι πολύ περήφανο για να μπορέσει να δεχτεί την απόρριψη. Όταν είναι σε μία σχέση και αρχίσει να νιώθει ότι το ταίρι του αρχίζει να βαριέται, να ξενοκοιτάζει και να μην διεκδικεί, τότε ναι θα προκαλέσει ο ίδιος τον χωρισμό, γιατί θέλει να έχει μέσα του την πεποίθηση ότι ήταν δική του απόφαση. Το αποτέλεσμα;;; Κάνει έναν επεισοδιακό χωρισμό, μένει αξέχαστος και τις περισσότερες φορές το ταίρι του είναι αυτό που ξαναγυρνά μετανιωμένο!

Σκορπιός ο Εκδικητικός...
Θα σε κάνω να πονέσεις, ακριβώς όπως με κάνεις να πονώ. Αυτή είναι η σκέψη του Σκορπιού όταν βρίσκεται σε μία σχέση που έχει αρχίσει να του κάνει «νερά»! Όταν κάτι πάει στραβά, τρώγεται με τα ρούχα του, χάνει την εμπιστοσύνη του, γίνεται επιφυλακτικός και στο τέλος εξαφανίζεται και βάζει οριστικό «Χ» για να πάρει την εκδίκησή του! Στον Σκορπιό δεν είναι τόσο ο φόβος της απόρριψης που τον κάνει να οδηγηθεί σε έναν χωρισμό, όσο η ανάγκη του να εκδικηθεί και να πονέσει τον άνθρωπο που δεν του φέρεται έτσι όπως πρέπει.

Κριός ο Αντιδραστικός...
Ο Κριός έχει στην άκρη των χειλιών του πάντα την λέξη «Χωρίζουμε», την λέει συχνά, μπορεί να μην την εννοεί για αυτό και σχεδόν πάντα επιστρέφει. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση του ανθρώπου που είναι εγωιστής, αντιδραστικός, νευρικός, δεν σηκώνει και πολλά πολλά ενώ χάνει πανεύκολα την υπομονή του! Φυσικά του πέφτει αρκετά βαρύ ακόμα και να το σκεφτεί ότι θα φάει «κόκκινη κάρτα» από το ταίρι του!

Υδροχόος ο Ανατρεπτικός...
Ο Υδροχόος είναι ο τύπος του ζωδιακού που μπορεί να κάνει έναν χωρισμό σε χρόνο ντε – τε χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, γιατί ξαφνικά είχε την αναλαμπή πως κάτι δεν πάει καλά, πως κάτι δεν είναι όπως φαίνεται. Δεν έχει την υπομονή και την ψυχραιμία να διαχειριστεί με ηρεμία τις καταστάσεις αλλά είναι ο ανατρεπτικός σύντροφος που προτιμά να πει το οριστικό «αντίο» παρά να δει τις καταστάσεις να φτάνουν στα άκρα...

Ταύρος ο Πεισματάρης...
Ο Ταύρος είναι η ήρεμη δύναμη, σου δίνει την εντύπωση ότι όλα είναι καλά, ότι δεν θα έφευγε ποτέ από το πλευρό σου, ότι θα είναι πάντα εκεί να υπομένει τα πάντα από εσένα. Έλα μου ντε όμως που δεν τον ξέρεις και τόσο πολύ καλά. Ο Ταύρος σκέφτεται, παρατηρεί, είναι καχύποπτος, επιφυλακτικός και όταν κάτι δεν του αρέσει ναι μεν θα κάνει υπομονή και τα στραβά τα μάτια, όμως..., θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα είναι αυτός που θα πάρει την πρωτοβουλία και θα πει το «τέλος»..., και τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός. Γιατί ο Ταύρος αργεί, αλλά..., φεύγει πάντα πρώτος!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.