ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αλήθειες μόνο με τόλμη και συνέπεια»

Θεοδωράκης: Μας ενοχλεί ότι τα μέτρα εμφανίζονται σαν χαρτί πριν την προεκλογική μάχη

«Το Ποτάμι λοιπόν είναι εδώ για να διεκδικήσει μια Ελλάδα αλλιώς. Μακριά από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και μακριά από τις συντηρητικές επιλογές των υπουργών του παρελθόντος» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την κοινή συνεδρίαση των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του κινήματος.

«Στη ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι. Και στην πολιτική έχει σημασία γιατί σηκώνεσαι, γιατί παραμένεις όρθιος παρά τα χτυπήματα» σημείωσε και πρόσθεσε «αλήθειες μόνο με τόλμη και συνέπεια για την Αναγέννηση της πολιτικής, για την Αναγέννηση της Ελλάδας, για την Αναγέννηση της Ευρώπης».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είπε «Για μας είναι ξεκάθαρο. Είμαστε στην αντιπολίτευση και δεν θα αλλάξουμε στρατόπεδο. Καταψηφίζουμε λοιπόν την κυβέρνηση, ψηφίζουμε μόνο ότι θεωρούμε σημαντικό για τους πολίτες για την κοινωνία».

Για το πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε «Αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι τα μέτρα, οι παροχές, όπως τις λέτε, εμφανίζονται σαν το χαρτί του χαρτοπαίχτη, πριν την προεκλογική μάχη. Είναι λάθος. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα τις ανάγκες της κοινωνίας και να μη μοιράζουμε τα δώρα λες και είναι προεκλογικές παροχές ενός ηγέτη».

Τέλος για τις 120 δόσεις δήλωσε ότι «δεν υπάρχει Έλληνας που είναι αντίθετος με το να βγάλουμε την ασφυξία από την αγορά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.