ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σποτ της «Δύναμης Ζωής»

«Την εμπιστεύομαι γιατί νοιάζεται για όλες και όλους»

«Στην πίστη και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο και το έργο της Ρένας Δούρου, εστιάζει το νέο σποτ της παράταξης Δύναμη Ζωής με πρόσωπα διαφόρων ηλικιών να δηλώνουν ότι η ίδια "νοιάζεται για όλες και όλους", χάρη στον ανθρωποκεντρικό και αναπτυξιακό για την Περιφέρεια Αττικής χαρακτήρα της πολιτικής της» αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης για το σποτ ενόψει του β' γύρου των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στο σποτ πολίτες «εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στη Ρένα Δούρου και τη Δύναμη Ζωής για την επόμενη μέρα στην Αττική, με φράσεις όπως "Την εμπιστεύομαι γιατί ενώ όλοι οι υποψήφιοι μου ζητούν να τους διαλέξω, η Ρένα διαλέγει εμένα" ή γιατί: "Η Ρένα θα παλέψει για τα δικαιώματα όλων, ακούει εμάς και τις ανάγκες μας, θα βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη με προγράμματα κοινωνικής συνοχής όπως το Ρεύμα για όλους, το Πεδίον του Άρεως θα παραμείνει όμορφο, ασφαλές και δημόσιο γιατί εκείνη το άλλαξε, η διαχείριση των απορριμμάτων θα γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον και όχι στους μεγαλοεργολάβους, θα συνεχίσει να στηρίζει τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής γιατί ήδη έχει δώσει 40 εκατ. ευρώ"».

«Για όλους αυτούς τους λόγους», καταλήγει η ανακοίνωση της Δ.Ζ. που αναφέρεται στο σποτ «πιστεύουμε πως η Ρένα Δούρου διαλέγει εσένα. Και το έχει αποδείξει. Με το έργο της και το σχέδιο της για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.