ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Περιστέρι επισκέφθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Σιδέρης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Παπαδάκης, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Στη συνέχεια ο ΓΓ του ΚΚΕ παρακάθισε στο καθιερωμένο, πριν την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας, η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια για τον Δήμο Πειραιά, οι Δήμαρχοι Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος που είναι και εκ νέου υποψήφιοι, όπως και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Επίσης, τα μέλη του ΠΓ Λουΐζα Ράζου, υποψήφια ευρωβουλευτής, Θοδωρής Χιώνης, Ελένη Μπέλου και ο Γραμματέας της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Αμπατιέλος.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, και του Πολιτισμού. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Κώστας Καζάκος και η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Οι ηθοποιοί Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ελένη Ράντου, Αντώνης Ξένος, Λίλα Καφαντάρη, Τζένη Κόλλια, Δημήτρης Τζουμάκης.

Οι τραγουδιστές και μουσικοί Γιώτα Βέη, Μανόλης Ανρουλιδάκης, Σταμάτης Μπερής, Λυδία Αγγελοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Μαργαρίτης.

Επίσης, άνθρωποι από το χώρο του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ Ιγκόρ Πομάσκι, Ελπίδα Νασιοπούλου, Γεωργία Αγιλάρα.

Ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός, ο δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης, ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ο Μιχάλης Λεάνης, δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.