ASTRO-MATRIX

Αν θέλετε να κάνετε οικογένεια να τις προτιμήσετε

Αυτά τα τρία ζώδια είναι "κορίτσια για σπίτι"

Mερικές γυναίκες ονειρεύονται από μικρές το νυφικό τους, τον άντρα τους και τα παιδιά τους: Θεωρούν πως σκοπός της ζωής τους είναι να κάνουν οικογένεια. Αν αυτό που θέλετε είναι ένα “κορίτσι για σπίτι” το πιο πιθανόν είναι να το βρείτε πιο εύκολα αν ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια:

Kριός

Η Κριός θέλει να κάνει έναν καλό γάμο και όταν λέμε έναν καλό γάμο εννοούμε αυτό ακριβώς: Έναν και καλό. Γι αυτό και στοχεύει ψηλά. Οι γυναίκες Κριοί αγαπούν την οικογένεια, τους αρέσει πολύ να είναι σύζυγοι και ακόμη περισσότερο μητέρες. Πριν επιλέξουν τον άντρα τους κοιτούν να πληροί όλα τα προσόντα για να γίνει εκτός από καλός σύζυγος και καλός πατέρας. Στο τέλος της ημέρας, η Κριός είναι μια πιστή σύζυγος και μια μάλλον -υπερ-προστατευτική μητέρα, αν είναι αυτό που ψάχνετε, ιδού.

Καρκίνος

Η Καρκίνος είναι γεννημένη σύζυγος: Aν μπορούσαν στο μαιευτήριο να την τυλίξουν με ένα πέπλο θα ήταν ιδανικό για εκείνη. Το ζώδιο που υπάρχει για να αγαπάει δε θα μπορούσε παρά να γίνει ιδανική σύζυγος και να διοργανώσει τον τέλειο γάμο, την τέλεια λίστα σούπερ μάρκετ, τον ιδανικό οικογενειακό προϋπολογισμό, να μαγειρέψει τις καλύτερες συνταγές, να βρει τις πιο συμφέρουσες οικογενειακές διακοπές και φυσικά ξέρει να ψωνίζει έξυπνα αποκλειστικά οικογενειακές συσκευασίες στα προϊόντα.

Ιχθείς

Εδώ έχουμε το ταπεινό χαμομηλάκι που ένας άντρας του μέλλει, να τον βρει να τελειώνουμε. Δηλαδή υπάρχει μια εσάνς μιζέριας σε αυτό το γάμο, αλλά δε βαριέσαι, ας είναι αυτό το μόνο πρόβλημα. Το κορίτσι αυτό θα βρει κάποιον που δε θα είναι και ο τέλειος, δεν έχει τόσο υψηλές προσδοκίες, είναι ρεαλίστρια και θα προσπαθήσει πολύ για το γάμο του ενώ θα υπομείνει περισσότερα από ότι οι υπόλοιπες ακόμη κι αν δεν του φαίνεται. Είναι λιγάκι γκρινιάρα αλλά έχει καλή πρόθεση και αυτό ισορροπεί τη φάση.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.