Neo

Αναλαμβάνει την αναθεώρηση

Αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, υπάρχει τουλάχιστον ένα πρόσωπο που έχει ήδη αποφασιστεί πού θα αξιοποιηθεί: ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό και νυν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Παναγιώτη Πικραμμένο, που αναμένεται να αναλάβει να προεδρεύσει της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος.

Εξάλλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν όντως νικήσει στις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, έχει στις προτεραιότητές του την ταχύτατη διεκπεραίωση της αναθεώρησης, προκειμένου να αποσυνδεθεί η προεδρική εκλογή από την διάλυση της Βουλής πολύ πριν τον Φεβρουάριο του 2020. Άλλωστε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ίδιος ο Παναγιώτης Πικραμμένος άφησε να εννοηθεί ότι... ξέρει πού θα βρεθεί μετά τις εκλογές, όταν ρωτήθηκε πού και πώς θα ήθελε να αξιοποιηθεί.

«Ελπίζω να μην είμαι το επίκεντρο, να είμαι στις παρυφές», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Δεν θα ήθελα να πάω στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δεν νομίζω ότι θα πάω. Θα ήθελα, γι αυτό νομίζω ότι επιλέχθηκα, όχι απαραίτητα ως υπουργός, να δραστηριοποιηθώ σε τομείς όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.