ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός

Αναστασιάδης: «Είμαι χαρούμενος όταν μας βρίζουν»

Ο Αγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για το ματς με την Ιταλία, ενώ για ακόμα μία φορά έκανε επίκληση στον Θεό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Αρμενία:

Για το αν αιφνιδιάστηκαν από την διάταξη οι παίκτες στο ματς με την Ιταλία και τι θα αλλάξει με την Αρμενία: «Στο παιχνίδι με την Ιταλία φέρω όλη την ευθύνη. Δεν ψάχνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να φανούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται και εκεί φαίνονται οι πρωταθλητές και οι ομάδες που μπορούν να αντιστρέψουν κάτι αρνητικό. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά και δεν στέκομαι σε μια κακή εμφάνιση. Προέχει η Αρμενία, μετά θα αναλύσουμε την ήττα. Είναι τρεις πόντοι. Χάσαμε τους πρώτους τρεις. Πρέπει να πάρουμε το ματς και να μείνουμε στο στόχο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έχω μια αισιοδοξία και είμαι χαρούμενος όταν μας βρίζουν. Μπαίνουν μέσα τα κεφάλια. Φοβάμαι όταν με χειροκροτούν. Ένας λόγος που αισιοδοξώ, είναι αυτός».

Για τις επιλογές του ενόψει του αγώνα με την Αρμενία και τις σκέψεις του: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα, όχι τόσο περίπλοκα. Έχουμε δουλέψει, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Έχουν συζητηθεί πράγματα πολλές φορές μεταξύ μας και ο τρόπος που λειτουργούμε, είναι συγκεκριμένος. Δεν μου αρέσει η δικαιολογία. Μου ακούγεται πολύ άσχημα. Αν αρχίσουμε να μιλάμε, θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και δεν μου αρέσει. Ο προπονητής φέρει την ευθύνη και αυτή είναι η φιλοσοφία μου 30 χρόνια. Αν οι παίκτες δεν είναι καλά, φταίει ο προπονητής. Είναι άδικο να στοχοποιούνται τα παιδιά και γι' αυτά στεναχωριέμαι, όχι για μένα. Το να τους βγάλουμε άχρηστους, με θυμώνει και με θλίβει. Αυτό τον 'θυμό' τον ευεργετικό θέλω να περάσω και στα παιδιά».

Για το αν βγαίνει κάτι θετικό από το 0-3 με την Ιταλία: «Μέσα από κάθε αρνητικό σίγουρα μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Το θετικό είναι αυτό, ότι δεν θα το βάλουμε κάτω, είμαστε εδώ. Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Όταν συμβαίνει μια τέτοια ήττα, με αυτόν τον τρόπο, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε μόνοι μας εκεί, δεν υπάρχει κανένας. Εμείς και ο Θεός. Όταν πάμε καλά, όλοι θα μας χειροκροτήσουν. Αν πάμε άσχημα, θα μας βρίσουν. Πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια από 'ψηλά' και ό,τι πει ο Θεός. Είναι πολύ απλά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.