ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Περιστέρι ο 27χρονος επιθετικός

Ατρόμητος: Γιακουμάκης, η πρώτη μεταγραφή

Ο Πέτρος Γιακουμάκης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ατρομήτου, εν΄ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 27χρονος επιθετικός, πέρυσι αγωνίσθηκε στον Λεβαδειακό -που υποβιβάσθηκε στην Super League 2- και σήμερα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 1ο νέο μέλος της για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, τον Πέτρο Γιακουμάκη!

Ο Πέτρος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γιακουμάκης μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια στο παιχνίδι του. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 117 εμφανίσεις στη Superleague έχοντας 22 γκολ, με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Πέτρος Γιακουμάκης προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Ατρόμητου. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και αποτελεί ένα σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση και υποδειγματικές υποδομές. Το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί για μια ακόμα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και εκτός Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο μεγαλομέτοχος κ. Γιώργος Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος και φυσικά ο προπονητής μας κ. Γιάννης Αναστασίου, με τον οποίο ανυπομονώ να συνεργαστούμε».

Με τον Πέτρο Γιακουμάκη να καταλήγει: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους της ομάδας ώστε να κάνουμε για άλλη μια χρονιά τον κόσμο μας που ακολουθεί πιστά τον Ατρόμητο υπερήφανο και ευτυχισμένο».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.