Neo

Χρήσιμη η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής

Το δικό της μήνυμα ενόψει εκλογών, έστειλε από την Κόρινθο όπου βρέθηκε χθες, Κυριακή, η Φώφη Γεννηματά, συνεχίζοντας στο είδος των περιοδειών που επέλεξε, περπατώντας στους δρόμους και συζητώντας με απλούς πολίτες.

Τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάφερε να φέρει την ανάπτυξη, αντίθετα καταδίκασε την οικονομία σε στασιμότητα και φτωχοποίησε τους πιο αδύναμους και τη μεσαία τάξη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη δεν μπορεί να φέρει την ανάπτυξη με οριζόντιες απαλλαγές από τον φόρο, ενώ στο πρόγραμμά του δεν λέει κουβέντα για τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής.

«Η λογική στον τόπο μπορεί να επιστρέψει στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των προοδευτικών πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής», είπε, κάνοντας λόγο για ‘χρήσιμη ψήφο’ για την πολιτική σταθερότητα αφενός και ‘ισχυρό αντίβαρο’ με προοδευτική χροιά, απέναντι στη Δεξιά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΩΦΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΨΙΦΗΣΩ ΚΙΝΑΛ Η ΝΔ ΑΦΟΥ ΦΩΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ σε παρακαλω να μας απαντησεις

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.