Neo

Δε θα είναι υποψήφιος, αλλά δεν είναι αναλώσιμος...

Το matrix24.gr έχει ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες του για την από κοινού απόφαση που πήραν προχθές, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο πρωθυπουργός και o υπουργός Εθνικής Άμυνας να μην είναι υποψήφιος ο δεύτερος στις προσεχείς εκλογές. Σημειωτέον ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης εμφανιζόταν να έχει εξασφαλίσει την δεύτερη ή την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, άρα μία σίγουρη έδρα στην Βουλή.

Πάντως, παρότι είναι δεδομένο ότι η μη κατάληψη μίας εκλόγιμης έδρας στο Επικρατείας διευκολύνει τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα, η απόφαση ελήφθη όντως κοινή συναινέσει, εξαιτίας των ανοιχτών μετώπων στα ελληνοτουρκικά. Ο ίδιος ο Ευάγγελος Αποστολάκης, εξάλλου, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε ότι είχε πρόταση για το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έκρινε ότι δεν είναι ώρα για βουλευτική υποψηφιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τότε ο Ευάγγελος Αποστολάκης δε θα είναι ούτε βουλευτής, αλλά ούτε υπουργός. Το μόνο βέβαιο, όμως, είναι ότι δε θα είναι αναλώσιμος, αφού ο πρωθυπουργός τον εκτιμά βαθύτατα και θα συνεχίσει να τον θέλει στον στενό κύκλο των συνεργατών του και μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κοντολογίς, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας ήρθε για να μείνει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.