ΕΛΛΑΔΑ

Αιχμές για Αγγελή

Εμπιστοσύνη κι αυτοσυγκράτηση ζητεί η Ξένη Δημητρίου για την υπόθεση Novartis

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis εξέδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζητώντας να υπάρχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια ανεξάρτητα δικαστικά όργανα.

Παράλληλα, η κ. Δημητρίου αφήνει αιχμές για παραβίαση της δικαστικής δεοντολογίας από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή.

Αναλυτικά:

«Η τοποθέτηση από μέρους μας, σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο συναδέλφου μας Εισαγγελικού Λειτουργού, για υπόθεση μεγάλου δημόσιου ενδιαφέροντος, θα ερχόταν σε αντίθεση με το ελάχιστο περιεχόμενο της έννοιας της δικαστικής δεοντολογίας, που τηρούμε με αφοσίωση επί σαράντα ένα χρόνια, τη στιγμή, μάλιστα, που η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο στάδιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης αλλά και που έχει ήδη κινηθεί τόσο η διαδικασία ποινικής έρευνας, όσο και η διαδικασία πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης για τα καταγγελλόμενα από τον ίδιο ζητήματα.

Την ώρα αυτή, επιβάλλεται η επίδειξη εμπιστοσύνης στα αρμόδια ανεξάρτητα δικαστικά όργανα, που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως σε όλα τα παραπάνω και η επίδειξη αυτοσυγκράτησης, προκειμένου να μην αφήνονται περιθώρια για παρερμηνείες από όσους θα ήθελαν να προσβάλουν το κύρος της Δικαιοσύνης.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (((ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΗΡΥΚΑΖΟΥΝ))), ΓΙΑΤΙ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΔΡΟΜΗ,
    ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ……………….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.