ΚΟΣΜΟΣ

Για επεισόδιο αφυδάτωσης κάνει λόγο η Καγκελαρία

Επαθε κρίση η Μέρκελ κι έτρεμε δίπλα στον πρόεδρο της Ουκρανίας

Εντονη ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της Ανγκελα Μέρκελ κατά την υποδοχή του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας.

Η Μέρκελ άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, προσπαθώντας να ηρεμήσει δαγκώνοντας τα χείλη της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα η Καγκελάριος εμφανίστηκε ήρεμη, σχολιάζοντας ότι είναι καλά αφού ήπιε τρία ποτήρια νερό, ενώ ο πρόεδρος της Ουκρανίας προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα, τονίζοντας ότι η Μέρκελ ήταν ασφαλής από την στιγμή που ήταν δίπλα της.

Οι πληροφορίες από την καγκελαρία μιλούν για επεισόδιο αφυδάτωσης, που δεν ήταν σοβαρό και αντιμετωπίστηκε αμέσως, ενώ η Bild αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν επρόκειτο για κάποια επιληπτική κρίση, ακόμα και ελαφριάς μορφής.

«Ανησυχία για την Καγκελάριο», γράφει το γερμανικό δίκτυο «ntv» αναφερόμενο στο τρέμουλο της Μέρκελ. «Κάτω από τον καυτό ήλιο κι ενώ άρχισε να ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Γερμανίας, το σώμα της Άνγκελα Μέρκελ άρχισε να τινάζεται ξαφνικά... Όταν τελείωσε ο ύμνος, η Μέρκελ έδειχνε ότι επανήλθε», προσθέτει.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Ανγκελα Μέρκελ «καταρρέει» μπροστά σε δημοσιογράφους, καθώς τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ έδινε συνέντευξη στο γερμανικό δίκτυο ZDF, ένιωσε ζαλάδα. Διέκοψε την συνέντευξη, αποσύρθηκε για λίγο, είπε ένα ποτήρι νερό και δέκα λεπτά αργότερα επανήλθε. «Η καγκελάριος δεν αισθανόταν καλά, στη συνέχεια όμως όταν ήπιε κι έφαγε κάτι , συνέχισε τη συνέντευξη», είχε πει τότε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.