ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με πέτρες και κλοπή σε Ι.Χ. στο εθνικό δίκτυο της Αχαΐας

Πραγματικός εφιάλτης περιμένει τους ανυποψίαστους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό δίκτυο της Αχαΐας, όπου δρουν από αγνώστους που «διασκεδάζουν», πετώντας πέτρες στα οχήματα και σκορπίζοντας τον τρόμο στους επιβάτες, μέχρι συμμορίες κλεφτών που καραδοκούν πότε θα σταματήσει κάποιος για να τον ξαφρίσουν.

Για πολλοστή φορά, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην διασταύρωση του Αλισσού της εθνικής οδού Πατρών- Πύργου στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και «βομβάρδισαν» με πέτρες δυο διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα, σπάζοντας τα τζάμια τους.

Ευτυχώς, οι οδηγοί κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν έχασαν τον έλεγχο, ενώ δεν τραυματίστηκε κάποιος από την παράλογη επίθεση. Ωστόσο, στο δεύτερο όχημα επέβαινε μία οικογένεια με τρία παιδάκια που τρομοκρατήθηκαν.

***Λίγες ώρες αργότερα, ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς Πάτρα αναγκάστηκε να σταματήσει στο 182ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου, καθώς έμεινε από λάστιχο. Χωρίς να το αντιληφθεί, όσο εκείνος άλλαζε λάστιχο, σταμάτησε σε μικρή απόσταση ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο με τρία άτομα, τα οποία... άδεισαν το δικό του αρπάζοντας ό,τι υπήρχε μέσα. Οι δράστες έγιναν καπνός και το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.