ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Toυ πρότεινα να είναι υποψήφιος με σταυρό»

Γεννηματά: Ο Βενιζέλος εγκατέλειψε και αυτό διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών. Σήμερα με τις επιλογές τους θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην αυτοδιοίκηση, στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στην Αθήνα.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχθούν με το ΚΙΝΑΛ. Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, με αυτό τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη, το ΚΙΝΑΛ, που έχει ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της Δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

«Λυπάμε για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλέιψει την κοινή μας προσπάθεια. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το Κίνημα αλλά και για τη χώρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες από αυτήν τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ξεκαθάρισε ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος σε οποιοδήποτε περιφέρεια ήθελε με σταυρό.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Manos 17:54 02/06/2019

    ΝΑΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΕΠΙ-ΔΕΞΙΑ.

    https://www.protothema.gr/politics/article/896155/apohorei-apo-ta-psifodeltia-tou-kinimatos-allagis-o-dimitris-lidzeris/

  2. Manos 17:18 02/06/2019

    Παναγιωτη, δεν χω καμια διαθεση πιστεψεμε να υπερασπιστω την Φωφη. Όμως μπορεις να απαντησεις στο αρθρο που αναδημοσιευει ποιο κατω στο Ματριξ σημερα γνωστο βεβαια από το 2012??? Εάν δοθεί μια απαντηση σε αυτό από τον ιδιο τον ΒΒ και την παρεα του, που εγινε η αρχη του τελους της κατρακυλας του ΠΑΣΟΚ, τοτε να υπερασπιστω την παραμονή του στο Πασοκ και όχι την απομακρυνση του που εγινε εστω και με τον τροπο αυτό και που επρεπε να ειχε γινει από το 2012 από τον ΓΑΠ.

    http://www.matrix24.gr/2019/06/financial-times-evangelos-venizelos-to-dekaniki-tis-evropaikis-dexias-gia-tin-anatropi-papandreou/

    Να το ξεχασουμε λοιπον και αυτό???

  3. Markos 16:58 02/06/2019

    Έκανε πάρα πολύ καλά η Γεννηματά γιατί είχε φτασει ο κόμπος στο χτένι.Αν ήταν τόσο «μεγάλο καφάλαιο»ας κατέβαινε με σταυρό να «σαρώσει»..Κατόπιν εορτής όλοι γίνονται «ειδικοί» στις αναλύσεις.
    Ήταν ο πρωτεργάτης της συγκυβέρνησης με το Σαμαρά, της οποίας βλέπουμε έως τώρα το αποτέλεσμα.Τώρα όσο αφορά την «ευφυΐα» όλα είναι υποκειμενικά μπροστά στην πραγματικότητα.»φάτε μάτια ψάρια»που λέει ο λαός.
    Από ικανότητα μόνο στα λόγια του Βενιζέλου.Έργα δεν είδαμε..μπλα μπλα δημοκρατία…μπλα μπλα με εκλέξατε..Τώρα απαιτούσε να εκεγεί «Αριστείδην»..Αυτά τα έκανε η χούντα με τους μητροπολίτες.Εκτός εάν νομίζει ότι είναι …μητροπολίτης.

  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΔΑΞΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ. ΕΝΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΦΕΡ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ. ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΕ ΟΥΤΕ ΤΟ «ΒΗΜΑ». ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ…. ΣΥΡΘΗΤΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ…….! (ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΛΡΚΤΟ ΣΑΣ ΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

  5. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΡΗΤΟΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ Η ΦΩΦΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 63 ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΦΩΦΗ ΠΟΣΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

  6. === H ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (((ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ,
    ΒΕΒΑΙΩΣ))) ΟΜΙΛΗΣΕ.
    === ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ??? ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ
    ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
    ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ……………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    === ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΩΝ,
    ΜΙΚΡΟΝΟΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ
    ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΚΑΝΩΝ (((Π.Χ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)))
    === ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ………………………

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.