ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έχουμε ευθύνη που δε θα γίνει»

Γεννηματά: Προσχηματικοί οι λόγοι που ακυρώθηκε το debate

Προσχηματικούς χαρακτήρισε τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση του debate των πολιτικών αρχηγών η Φώφη Γεννηματά, ρίχνοντας την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλαμε το debate, δεν έχουμε ευθύνη που δε θα γίνει», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ενώ σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι μια υπεύθυνη αντιπολίτευση δε θα επιτρέψει να μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Στο πλαίσιο αυτό, έθεσε ως προτεραιότητες την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τη νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το θέμα των πλεονασμάτων και της οικονομικής πολιτικής.

«Επιδιώκουμε την αλλαγή των συσχετισμών, αλλά είμαστε και ρεαλιστές» είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής για να λειτουργήσει ως αντίβαρο στη συντήρηση της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

"Θέλουμε τη μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό", απάντησε σε ερώτηση για τον πήχη της 7ης Ιουλίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον κίνδυνο εκλογών με απλή αναλογική.

Για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δε θα πρέπει να ζημιώσει άλλο τη χώρα», με βάση και την εμπειρία χειρισμού του Σκοπιανού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.