ΚΟΣΜΟΣ

Απομακρύνθηκαν 2.500 άνθρωποι!

Γερμανία: Βρέθηκαν δύο βόμβες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην Έσση!

Δυο βόμβες που χρονολογούνται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκαν χθες Δευτέρα σε βιομηχανική ζώνη στην Γκίσεν (Έσση), η μία από τις οποίες χρειάστηκε να εξουδετερωθεί με τη χρήση δυναμίτιδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που οδήγησε στην κατεπείγουσα προσωρινή απομάκρυνση 2.500 ανθρώπων από την περιοχή, ενημέρωσε η αστυνομία!

Επρόκειτο για δύο βόμβες, μία γερμανική 250 κιλών και μία αμερικανική 50 κιλών, που βρέθηκαν στο τέλος της χθεσινής ημέρας σε μικρή απόσταση η μια από την άλλη.

Πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας των 250 κιλών, που ήταν πολύ παραμορφωμένη για να εξουδετερωθεί αλλιώς, εξήγησε η ίδια πηγή. Η μικρότερη επρόκειτο να εξουδετερωθεί. Περίπου 2.500 άνθρωποι, ανάμεσά τους περίπου 800 πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής, απομακρύνθηκαν για κάποιες ώρες από τις εστίες τους το βράδυ, πριν από την έκρηξη.

Βόμβες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίζονται συχνά στη Γερμανία, ειδικά στο Βερολίνο, όπου πρόσφατα βρέθηκε και καταστράφηκε αμερικανική βόμβα κοντά στην εμβληματική Αλεξάντερπλατς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.