ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Δένδιας από την εκδήλωση του Hellenic Trade Council

«Για τη ΝΔ, είναι ιδιαίτερα σημαντική η ανταλλαγή απόψεων για ό,τι αφορά την καινοτομία»

«Για τη ΝΔ, είναι ιδιαίτερα σημαντική η ανταλλαγή απόψεων για ο,τιδήποτε αφορά την καινοτομία και την εισαγωγή νέων ιδεών, για τη δυνατότητα δημιουργίας επικοινωνίας, τεχνολογίας και εμπορίου» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε εκδήλωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Hellenic Trade Council, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ.

«Έχουμε μία στέρεα παράδοση σε αυτόν τον τομέα, καθώς προσπαθήσαμε επανειλημμένως στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το 2014, είχαμε σχεδιάσει ολόκληρη την αλυσίδα, ξεκινώντας από τα startups και πηγαίνοντας μέχρι την εισαγωγή των νέων προϊόντων και των νέων υπηρεσιών στην αγορά, βασισμένοι στην απλή λογική ότι, αν η χώρα δεν δημιουργήσει νέα εξαγώγιμα προϊόντα και νέες εξαγώγιμες υπηρεσίες, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε» σημείωσε ο κ. Δένδιας, συμπληρώνοντας: «Νομίζω ότι μπροστά μας έχουμε ξανά μία καινούργια ευκαιρία».

Η πρωτοβουλία «One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Hellenic Trade Council (HETCO) φιλοδοξεί να επεκτείνει τον σύγχρονο «Δρόμο του Μεταξιού» και στον τομέα της καινοτομίας μεταξύ Ελλάδας-Κίνας, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό για πρώτη φορά τον Anderson Chen Haibo, ιδρυτή και CEO της DeepBlue Technology της μεγαλύτερης εταιρείας ανάπτυξης ΑΙ εφαρμογών, παγκοσμίως. Τις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρει η εφαρμογή τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στην ελληνική οικονομία παρουσίασαν κορυφαίοι ερευνητές και διακεκριμένοι επιχειρηματίες του κλάδου της τεχνολογίας, παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.