ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Πετρόπουλος

«Η ΝΔ αποφάσισε να καταργήσει το Κοινοβούλιο νωρίτερα»

«Δεν φτάνει που ο πρωθυπουργός με εντιμότητα δήλωσε ότι θα πάμε σε εκλογές στις 7 Ιουλίου, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να καταργήσει το Κοινοβούλιο νωρίτερα από την λήξη της κοινοβουλευτικής θητείας, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή, καθώς την Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα πάει στον ΠτΔ να δηλώσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Επομένως το κοινοβουλευτικό έργο μπορεί να συντελείται και μάλιστα σε θέματα τα οποία ήδη έχουν συμφωνηθεί. Αυτή λοιπόν η στάση της αντιπολίτευσης, είναι και ανεύθυνη και αντιδημοκρατική».

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στα πλαίσια περιοδείας του στη Λάρισα.

Ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και με αφορμή τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές, σημείωσε πως «στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι», ενώ τόνισε πως για τον ΣΥΡΙΖΑ η βασική αντίληψη για την πολιτική είναι «η διαρκής διαμόρφωση επιλογών που βοηθούν την κοινωνία να πάει πιο μπροστά».

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης μιλώντας για τις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση, σημείωσε ότι «αποτρέψαμε την οικονομική καταστροφή της χώρας και επιτρέψαμε την ανάκαμψη και την επανάκτηση των κοινωνικών δικαιωμάτων». Επίσης είπε, ότι με τα μέτρα της κυβέρνησης υπάρχει ανακούφιση σε εκατομμύρια συμπολίτες μας με οφειλές στην κοινωνική ασφάλιση, ενώ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «μπροστά μας είναι η απειλή της ΝΔ να αλλάξει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης».

Τέλος, ο κ. Πετρόπουλος, μιλώντας για ορισμένα προβλήματα που διαπιστώθηκαν στον ΕΦΚΑ των αγροτών, είπε ότι γίνεται προσπάθεια με νέες διατάξεις να επιλυθούν, ώστε να υπάρχει ταχύτερη εγγραφή των νέων αγροτών στον ΕΦΚΑ, αλλά και ευελιξία στην εξυπηρέτηση.

Σημειώνεται πως ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κατά την παρουσία του στη Λάρισα, επισκέφτηκε τον ΕΦΚΑ Λάρισας όπου είχε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.