ΚΟΣΜΟΣ

Σε αναζήτηση «χορηγών» οι νεαρές ιερόδουλες

«Οι πιτσιρικάδες κάθονται σπίτι και παίζουν FIFA»

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως έχει πάει ο αγοραίος έρωτας στη Βρετανία, με τις νεαρές ιερόδουλες να βρίσκονται σε αναζήτηση σταθερών πελατών, οι οποίοι λειτουργούν ως «χορηγοί».

Στο ντοκιμαντέρ του BBC «Secrets of Sugar Baby Dating» η 18χρονη Βαλεντίνα παραδέχτηκε ότι έχει επτά άνδρες αρκετά μεγαλύτερους από εκείνη, οι οποίοι της κάνουν δώρα και της πληρώνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

«Δεν μπορώ να βρεθώ με αγόρια της ηλικίας μου. Προτιμούν να κάθονται σπίτι και να παίζουν FIFA», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά για το τί ζητάνε οι πελάτης της, είπε: «Δεν θέλουν μία γυναίκα που θα τους λέει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα τους γεμίζει στρες. Θέλουν να γνωρίσουν μία κοπέλα που θα μπορέσει να επαναφέρει τη νεότητα στην ζωή τους. Κάποιοι θέλουν μία μαθήτρια. Κάποιοι άλλοι θέλουν roleplay. Είναι ενδιαφέρον το sex μαζί τους. Το ευχαριστιέμαι αρκετά. Έχει πλάκα».

Παρά το γεγονός οτι δεν μίλησε με συγκεκριμένα ποσά για τα ποσά που βγάζει, ξεκαθάρισε πως ο μέσος όρος που βγαίνει από έναν και μόνο άνδρα είναι περίπου 3.000 λίρες το μήνα.

«Δεν θα αρνηθώ πως οι σχέσεις μου μαζί τους είναι σεξουαλικές. Φυσικά μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί τους, να τους σκίζω τα ρούχα, όπως κάνουν σε οποιαδήποτε άλλη σχέση», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.