ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θοδωρής Χιώνης στον ΑΝΤ1

«Η ψήφος στο ΚΚΕ πιάνει τόπο, γιατί μόνο αυτό μπορεί να αντιπαρατεθεί προς όφελος του λαού»

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η κερδισμένη ψήφος που πιάνει τόπο, γιατί μόνο αυτό μπορεί να αντιπαρατεθεί με την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση», τόνισε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

«Η αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά δεν έβγαλε από τη μέση το παλιό, αλλά το ξέπλυνε, το ανέστησε, τύπωσε το συγχωροχάρτι», είπε. Επίσης, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ κάνουν μια αντιπαράθεση για το ποιος έχει αντιγράψει ποιον, «γιατί όλοι τους έχουν αντιγράψει από το μεγάλο πρόγραμμα» που είναι η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και οι αντιδραστικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, όπου οι ασφαλισμένοι «γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και στον ΕΟΠΥΥ», υπογράμμισε πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής εμπορευματοποίησης που ακολούθησαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για ποιο λόγο εν έτει 2019, με την εξέλιξη που έχει η τεχνολογία, η επιστήμη να μην μπορεί το δημόσιο σύστημα να πραγματοποιεί όλες αυτές τις εξετάσεις;», σημείωσε, προσθέτοντας πως «αυτό που χρειάζεται είναι να δυναμώσει ο αγώνας και η διεκδίκηση» για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, για σύγχρονο εξοπλισμό και για προσλήψεις στα νοσοκομεία, ώστε «να μην εκβιάζεται ο κόσμος να διπλοπληρώνει για τις εξετάσεις».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.