ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Γαβρόγλου

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και ότι μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στις 7 Ιουλίου, εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά την παρουσία του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ημερίδα με θέμα «Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ισχυρό παρών, δυναμικό μέλλον», που πραγματοποιείται στη Γεωπονική Σχολή.

Χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι «μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αφού σε κάθε εκλογή, το εκλογικό σώμα έχει διαφορετική συμπεριφορά και τα διακυβεύματα είναι διαφορετικά. Οι πολίτες θα συνεκτιμήσουν τα πάντα και θα ψηφίσουν. Η Δημοκρατία συνεχίζει να είναι το καλύτερο δυνατό σύστημα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Όσον αφορά την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και τη μεγάλη απορρόφηση που έγινε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τόσο του ΤΕΙ Λάρισας όσο και των πανεπιστημιακών σχολών της Λαμίας, δήλωσε ότι «είμαστε αρκετούς μήνες μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις και, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την Πρυτανεία, τα πράγματα πάνε εντυπωσιακά καλά για ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα ως προς την έκταση και την ουσία του» και πρόσθεσε: «Πρόκειται για τη νέα αρχιτεκτονική των πανεπιστημίων με καινούργια τμήματα, συνέργειες με τα ΤΕΙ, πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα και διετή προγράμματα σπουδών. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει λύσει πολλά προβλήματα. Όταν είναι εκτεταμένη μια μεταρρύθμιση κανείς δεν γνωρίζει από πριν, και πολλά λύνονται στην πράξη, ενώ πολλά άλλα μένουν για νομοθετικές ρυθμίσεις».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.