Neo

Κάν’ το όπως... ο Σαμαράς;

Όταν ξεκίνησε η δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το κατά πόσον το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα κατέβαινε στις εθνικές εκλογές ή όχι, αρκετά στελέχη πρότειναν στον ιδρυτή του κόμματος να «το κάνει όπως ο Σαμαράς».

Εννοούσαν, δηλαδή, ότι θα πρέπει ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος να κατεβάσει ρολά στο κόμμα του ώστε να μην δυσκολέψει την προσπάθεια της ΝΔ και να προσδοκά ότι προϊόντος του... πανδαμάτορος χρόνου, θα μπορούσαν οι πόρτες του κόμματος να ανοίξουν για την επιστροφή του. Με άλλα λόγια, η πρόταση που είχε διατυπωθεί στον Πάνο Καμμένο από συνεργάτες του ήταν να ακολουθήσει το παράδειγμα της Πολιτικής Άνοιξης και του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος το 1999 αναγνώρισε την ήττα του, ανέστειλε τη λειτουργία του κόμματός του και μερικά χρόνια αργότερα ξεκίνησε η πορεία επιστροφής του στη ΝΔ.

Η απόφαση Καμμένου να ανακοινώσει ότι δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές είναι ένα πρώτο βήμα. Οπως, επίσης, βήμα αποτελεί και η... «ευχή» που διατύπωσε χθες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός». Αυτή η «ευχή» συζητήθηκε ιδιαιτέρως, εξάλλου, τόσο στην ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έμοιαζε με... πολιτική στήριξη – μένει να φανεί, λοιπόν, αν μέσα στην προεκλογική περίοδο ο Πάνος Καμμένος θα κάνει κι άλλα βήματα προσέγγισης της ΝΔ...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΠΡΟΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΤΕΣΣΕΡΑ !!!!!!!!!!!
    === ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ……………………..
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ?????????????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.