ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστια η ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στη Συγγρού, η καθίζηση φέρνει... ουρές χιλιομέτρων

Με... μπόλικη υπομονή θα πρέπει να "οπλιστούν" οι οδηγοί που κυκλοφορούν στη λεωφόρο Συγγρού, αφού θα υποστούν τεράστια ταλαιπωρία λόγω έργων, από σήμερα και για περίπου 15 ημέρες.

Οι τρεις λωρίδες στη λεωφόρο Συγγρού από τρεις γίνονται μία, εξαιτίας έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή. Τα έργα αφορούν την αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το ύψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή», εξηγεί ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος Ευθύμιος Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο, μιλώντας για το πότε αναμένονται προβλήματα.

Σχετικά με το απόγευμα, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει ότι πρόβλημα εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Στο «κόκκινο» η κίνηση

Τα έργα στο κομμάτι της Λεωφόρου Συγγρού στην αρχή της Καλλιρρόης δημιούργησαν ουρές οχημάτων από το πρωί της Τρίτης. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες και οι ουρές των οχημάτων παρατηρούνται από το ύψος της Εφέσου μέχρι την Καλλιρρόης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.