ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δυναμικά παρών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»

Kουβέλης: Μάχομαι για την προοδευτική πολιτική

«Είμαι δυναμικά παρών και μάχομαι μέσα στην πολιτική συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας,» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ , ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε ερώτηση, γιατί σε αυτές τις εκλογές επέλεξε να μην είναι υποψήφιος.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ, δηλώνει ότι είναι επιλεγμένα ασαφές ενώ εκτιμά ότι αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφέρει να πάρει την πλειοψηφία στις προσεχείς εκλογές, θα αναζητήσει τη ψήφο εμπιστοσύνης από το ΚΙΝΑΛ.

Καλεί επίσης του αρχηγούς των κομμάτων να προσέλθουν σε ένα τηλεοπτικό διάλογο υπογραμμίζοντας ότι «είναι υποχρέωση όχι τυπικού αλλά ουσιαστικού χαρακτήρα έναντι του ελληνικού λαού».

Απευθύνει κάλεσμα προς τους νέους ανθρώπους και ειδικότερα σε αυτούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για πρώτη φορά, να προσέλθουν σε αυτή τη διαδικασία, καθώς όπως τονίζει είναι σημαντικό για το πώς θα πορευθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια.

Αναφορικά με το Λιμενικό προσθέτει ότι το Σώμα έχει αποκτήσει σύγχρονο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη λειτουργία που είχε να δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ για τα δικαιώματα των ναυτικών δηλώνει ότι κατοχυρώθηκαν με σχετική νομοθετική ρύθμιση και με αναδρομική ισχύ, κάτι που δεν υπήρχε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.