ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κουτσούμπας στο OPEN

«Μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος για μία καλύτερη προοπτική, μια λαϊκή διακυβέρνηση»

Τη μαζική στήριξη στο ΚΚΕ, που είναι σταθερά στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, ζήτησε σε συνέντευξη στο «OPEN» ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ακύρωση της διεξαγωγής του ντιμπέιτ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο προεκλογικό κλίμα που επικρατεί και στη δρομολογημένη κατάσταση μετά τις εκλογές με την εφαρμογή των δεσμεύσεων της μεταμνημονιακής εποχής, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει.

Όσον αφορά τη μείωση φορολογίας που υπόσχονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι ουσιαστικά θα ωφελήσουν το μεγάλο κεφάλαιο με φοροαπαλλαγές και δωράκια για να κάνουν επενδύσεις, αλλά ο κόσμος δεν θα ανακουφιστεί. Αναφέρθηκε επίσης διεξοδικά στην καπιταλιστική κρίση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ΕΕ και στις απαιτήσεις του κεφαλαίου να τσακίζουν τα εργατικά δικαιώματα για να έχει περισσότερα κέρδη.

Ερωτηθείς για το ρόλο διαφόρων κομμάτων που δημιουργήθηκαν, όπως το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη κ.ά., επισήμανε ότι πρόκειται για κόμμα μιας χρήσης, όπως έγινε παλαιότερα και με άλλα κόμματα που σήμερα είναι εξαφανισμένα και κάλεσε σε μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ που είναι σταθερά στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων στον αγώνα τους για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για μια καλύτερη προοπτική, μια λαϊκή διακυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.