ΚΟΣΜΟΣ

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο Σταϊνμάιερ

Νέα κρίση η Μέρκελ, η κάμερα την "τσάκωσε" ξανά να τρέμει!

Ο φακός συνέλαβε εκ νέου την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, να τρέμει, σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ σήμερα, σύμφωνα με οπτικό υλικό της συνάντησης που κατέγραψε το Reuters.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων που η Άνγκελα Μέρκελ καταλαμβάνεται από ισχυρό τρέμουλο σε δημόσια εμφάνισή της, φουντώνοντας τα σενάρια και τους φόβους για την υγεία της, με την εικόνα της Γερμανίδας καγκελαρίου να συγκλονίζει.

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίστηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Στο Βερολίνο επικρατούν συνθήκες καύσωνα αυτήν την εβδομάδα.

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.