ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή στον πρόεδρο της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ηράκλειο: «Η Κρήτη μας θα βαφτεί γαλάζια από άκρη σε άκρη»

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, πραγματοποιώντας σειρά επισκέψεων και επαφών με φορείς, ιδιώτες, στελέχη του κόμματος ενώ το βράδυ θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με νέους στο λιμάνι.

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη ήταν οι εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου , όπου έτυχε θερμής υποδοχής και ξεναγήθηκε στους χώρους από τη διοίκηση του ΚΤΕΛ. "Η συνεργασία και το όραμα εδώ αναδεικνύονται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο", σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ που άκουσε με ικανοποίηση τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου να τονίζει την καλή συνεργασία προς όφελος πολιτών, με το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης , με το οποίο όπως είπε "πλέον είμαστε αδέλφια".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες που τον καλωσόρισαν αποκαλώντας τον ως τον αυριανό Πρωθυπουργό. Σε δηλώσεις του στο Εκλογικό Κέντρο της ΝΔ επί της οδού Αβέρωφ, ο πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα και κάλεσε την Κρήτη να δώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του κόμματος, απόλυτη πρωτιά στη ΝΔ στο νησί, κάτι που δεν έγινε ούτε στη μεγάλη νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το '90.

"Στις 26 Μαΐου άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη πολιτική επικράτηση. Σας μεταφέρω τον παλμό της νίκης που εισπράττω σε όλη την Ελλάδα. Η Κρήτη μας θα βαφτεί γαλάζια από άκρη σε άκρη, από τα Χανιά ως το Λασίθι", σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι στόχος για τη ΝΔ είναι η εκλογή 10 βουλευτών στην Κρήτη. Όπως είπε "ο άνεμος πολιτικής αλλαγής φυσάει πάρα πολύ. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει από την αρχή με γαλάζια ψηφοδέλτια"

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων και έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο του συνδέσμου για το έργο που προσφέρει, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα οτι θα βρίσκεται κοντά τους σε ότι χρειαστούν. Η κρίση όπως σημείωσε, ανέδειξε τον εθελοντισμό μεταξύ των πολιτών στην Ελλάδα όμως τέτοια σωματεία πρέπει να μείνουν ενεργά και να έχουν την στήριξη όλων.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 20:00 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με νέους στο Ενετικό Λιμάνι

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.