Neo

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ «αγκάλιασε» την Δούρου

Ο Neo έχει πολλάκις υποστηρίξει ότι η Ρένα Δούρου είναι το δεύτερο περισσότερο στοχοποιημένο πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον αρχηγό του, Αλέξη Τσίπρα. Αυτό, άλλωστε, η περιφερειάρχης Αττικής το «πλήρωσε» στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτοχρόνως το ότι παλεύει και δεν τα παρατά τής το αναγνωρίζουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ήταν, μάλιστα, τυχαία η υποδοχή που τής επεφύλαξαν όλοι χθες στο Μέγαρο Μουσικής, κατά την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του κυβερνώντος κόμματος. Η Ρένα Δούρου δεχόταν τη μια αγκαλιά μετά την άλλη, παράλληλα με την «διατασική» αναγνώριση.

Ακόμη και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σηκώθηκε από την θέση του για να την ασπαστεί θερμά και να την χαιρετίσει και η θερμότατη υποδοχή που της επεφύλαξαν όλοι προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια για το πόση «πέραση» έχει στο «σώμα» του κυβερνώντος κόμματος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΣΕΣ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΛΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ
    ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ.
    === ΕΔΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ
    ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «»ΖΩΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕΝΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ»»
    (ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ)

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.